Mesaj Convener Rotary ­­Institute Carpathia                                          Cluj-Napoca

"Pentru prima dată în istoria Rotary, Europa de Est, renăscută parte a lumii rotariene, lung timp lipsită de drepturi de comunicare și asociere, a primit onoarea de a organiza un eveniment major, un Institut internațional, o voce a prieteniei și mândriei serviciului mai presus­­ de sine. Poate acest lucru se datorează și faptului că după 78 de ani România are din nou un Director în Boardul mondial, dar cu siguranță acestă onoare se adresează în primul rând țării și cluburilor Rotary care au transformat România­­­­ într-un campion regional al dezvoltării rotariene, bazată pe o recunoscută implicare comunitară, în special socială.

Președintele Rotary Internațional, domnul Ian RISELEY și Rotarieni din Austria, Bosnia și Herțegovina, Slovenia și Macedonia, Croația, Cehia și Slovacia, Ungaria, Serbia, Bulgaria, Grecia, Kosovo, Cipru, Egipt, Bahrain, Emiratele Arabe, Iordania, Israel, Palestina, Liban, Armenia, Georgia, Turcia, Ucraina, Belarus și binențeles din districtul nostru vo­­r da la Cluj, în 2017, o dovadă de pace și înțelegere rotariană. Vor vorbi despre proiectele lor, trecute și viitoare, vor destăinui experiențe emoționante ce ne vor face mândri de bucuria celor pe care-i sprijinim prin acțiunile noastre. 

Haideți să demonstrăm ce putem oferi păcii și înțelegerii umane sub deviza Viziunea noastră rotariană este Acțiunea !"                                          Dr. CORNELIU DINCA

CORNELIU DINCA